Lola (53 jaar)

”Elise begeleidt mij in mijn zoektocht naar het ontdekken waar emoties vandaan komen. Als ik er niet uitkom in de wirwar van gedachtes en gevoelens helpt zij mij door de juiste vragen te stellen. Ze helpt me ontdekken waar het om gaat als ik zelf de draad kwijt ben.”

Lees over:
behandeling van angst- en spanningsklachten. 

 

Marissa (29 jaar)

”Als kind heb ik iets heel naars meegemaakt en m’n leven lang heb ik dit weg proberen te drukken. Op momenten lukte dat, maar uiteindelijk kwam toch elke keer weer omhoog. Ik ben blij dat ik hulp heb gezocht, op momenten vond ik het een zwaar proces, maar de opluchting die ik nu ervaar is dat het allemaal meer dan waard geweest. ”

Lees over:
behandeling van traumatische ervaringen.

Axel (42 jaar)

“Toen mijn vader overleed, wist ik echt niet hoe ik hier mee om moest gaan. Na aandringen van mijn vrouw ben ik toch professionele hulp gaan zoeken. Ik vond het best wel spannend, zo voor de eerste keer naar een psycholoog. Gelukkig was ik snel op mijn gemak. Dit kwam vooral doordat Elise heel vriendelijk en open is. Hierdoor voelde ik me vrij om wat dan ook op tafel te leggen, zelfs durfde ik na enige tijd mijn verdriet te delen. Achteraf gezien ben ik blij dat ik naar mijn vrouw geluisterd heb.”
Axel

Lees over:
rouw- en verliesverwerking

 

David (39 jaar)

“De gesprekken bij Elise waren erg fijn en behulpzaam. Ik heb Elise ervaren als een vriendelijke en begripvolle therapeut die oprecht geïnteresseerd was in mij als persoon en mijn verhaal. Ondanks dat ik het niet zo makkelijk vind om over mijn problemen te praten lukte dat in haar bijzijn juist erg goed. Dat was voor mij een enorme opluchting. Ze is deskundig en heeft mij kunnen helpen weer op het juiste pad te komen.”
David

Lees over:
Stress en burn-out

Esther (25 jaar)

“Elise heb ik ervaren als een vriendelijke, directe en doortastende therapeut. Ze heeft mij geholpen stapsgewijs meer inzicht te vergaren en meer bewustzijn te ontwikkelen op mijn eigen gedrag, gevoel en gedachten. Dit maakte het mogelijk om steeds dichter bij mezelf te komen en van daaruit durven te gaan leven. In plaats van wat ik daarvoor altijd deed: ik was namelijk altijd gericht op de ander en probeerde het goed te doen in hun ogen. Wat heerlijk dat ik daar nu niet meer mee bezig hoef te zijn!”
Esther

Lees over:
onzekerheid en negatief zelfbeeld

Claire (33 jaar)

“Toen ik me aanmeldde voelde ik me al langere tijd ontzettend ellendig. Ik had weinig vertrouwen dat ik me ooit nog beter zou voelen. Gek genoeg had ik al na het eerste gesprek het geloof dat ik hier uit kon komen. Het is een pittig traject geweest, maar het is gelukt. Ik ervaar nu geregeld een lichtheid die ik al jaren niet heb gevoeld. Daar ben ik zo dankbaar voor.”
Claire

Lees over:
depressie en somberheidsklachten