We kennen het ongetwijfeld allemaal wel, dat we twijfelen aan ons zelf. Zijn we wel leuk genoeg? Ben ik wel aardig genoeg? Aantrekkelijk genoeg? Grappig genoeg? Slim genoeg? Ergens geloof je misschien dat je niet leuk of goed (genoeg) bent. De lijst met dingen waar we ons onzeker over kunnen voelen is eindeloos. En zo zijn de manieren waarop we kritisch naar onszelf kunnen kijken ook eindeloos.

Negatief zelfbeeld

Als je bent gaan geloven dat je onzekerheden werkelijk waar zijn, dan is de kans groot dat je een negatief beeld van jezelf hebt. Ontzettend naar en onterecht. Dit negatieve beeld van jezelf belemmert je ongetwijfeld in de dingen die je zou willen doen. Wat zou het heerlijk zijn als je jezelf echt op waarde zou kunnen gaan schatten en zo kan gaan ervaren.

Van onzeker naar Zeker

Vaak zijn de overtuigingen die we over onszelf hebben diepgeworteld. Dat betekent dat ze ook niet 1,2,3 veranderd zijn, als dit wel het geval was geweest dan had je dat natuurlijk zelf al lang gedaan. Samen kunnen we het ontstaan onderzoeken. Met behulp van verschillende technieken kan ik je helpen om jezelf los te gaan maken van de negatieve dingen die je over jezelf bent gaan geloven, zodat jij vanuit een zeker gevoel over jezelf en met meer vertrouwen kunt gaan leven!

Lees hier meer over de ervaring van Esther, zij had veel last van haar onzekerheden

Heb je vragen over onzekerheid of over negatief zelfbeeld? Neem dan gerust contact op via: info@psycholoog010.nl of 06 1664 7445

Heeft u hulp nodig bij Negatief zelfbeeld & onzekerheid?

Bericht sturen

06 16647445